fbpx
Політика

Опозиція хоче здійснити в Україні державний переворот за сирійським сценарієм – Симоненко

  Сьогодні, 19 грудня 2013 року, стало відомо про те, що фракція КПУ у повному складі відкликала свої підписи за відставку нинішнього уряду України. Таку інформацію озвучив Петро Симоненко (лідер КПУ) виступаючи в ході вечірнього засідання ВР.

 «Ми не можемо і не будемо голосувати з вандалами, націоналістами, неофашистами, олігархами, які працюють в інтереси США і Заходу», – заявив він. Лідер КПУ висловив схвалення керівництва країни, яке відмовилося підписувати Угоду про асоціацію з Євросоюзом, а також уклало вигідні контракти з РФ (кредит на 15 млрд доларів, зниження ціни на газ).

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Він також нагадав, що суспільство висловлює обурення щодо актів вандалізму, здійснених членами ВО «Свобода» і схвалених представниками інших опозиційних фракцій.

 Крім цього Симоненко заявив, що опозиція має намір здійснити в Україні державний переворот за сирійським сценарієм. Для цього лідерам опозиції потрібні були підписи Комуністичної партії. За словами лідера КПУ, опозиціонери ж збиралися створити свій власний уряд, що складається з вандалів і їх спільників.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Петро Симоненко заявив, що це є прямим порушенням Конституції, це призвело б до нового витка ескалації напруженості і застосування силових методів.

 Це і стало основною причиною, чому КПУ вирішила відкликати свої підписи за відставку уряду Азарова.

  За матеріалами: ru.golos.ua

Читайте також: