fbpx
Новини Євромайдана

“Євромайдан – 2013.У Києві працює намет для комунікації з іноземцями

У Києві на Майдані Незалежності останні шість днів працює спеціальний міжнародний намет, в якому надають допомогу іноземним громадянам, які прибули на столичний Євромайдан. Варто відзначити, що ця палатка розташована навпроти Головпоштамту. Про це повідомили представники громадського сектору Євромайдану.

За наявними даними, у міжнародному наметі працюють волонтери. Ці волонтери  різнимими мовами можуть пояснити всім іноземцям, що зараз відбувається в Україні. Також активісти розповідають іноземцям про цінності, за які зараз на Майдані стоять українці. Крім того, для іноземців організовують екскурсію по Майдану.

Цікаво, що організатори міжнародного намету на Майдані Незалежності дуже хотіли показати участь іноземних громадян у Євромайдані. Для цього повісили спеціальну карту, на якій позначають, представники яких країн вже гостювали на київському Євромайдані.

Як стверджують організатори, вже сотні іноземців висловили мітингувальникам свою підтримку. Десятки іноземців стали повноцінними учасниками Євромайдану – вони готували їжу, зводили барикади, а також чергували вночі на Майдані.

Додамо, що міжнародний намет є частиною великої кампанії, яка була організована представниками громадського сектору Євромайдану. Головна мета даної кампанії – привернути все міжнародне співтовариство до активніших дій щодо України. На думку активістів, це може допомогти українцям. Цікаво, що в рамках міжнародної кампанії активісти прикрашали головну ялинку на Майдані прапорами різних країн світу. Крім того, в Києві пройшла хода з посольствами країн Європейського союзу. У рамках таких мітингів активісти закликали європейських чиновників «відкрити двері» українцям.

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: