fbpx
Спорт

Легендарний Борис Беккер тренуватиме Новака Джоковича

Шестиразовий переможець турнірів «Великого шолома», переможець Олімпійських ігор, обраний до Міжнародної зали тенісної слави Борис Беккер, тренуватиме одного з найвідоміших тенісистів сучасності – серба Новака Джоковича. ЗМІ, з посиланням на офіційний сайт сербського тенісиста, сьогодні пишуть про те, що німецький фахівець Борис Беккер стане головним наставником Новака Джоковича.

Борис Беккер, коментуючи прийняте рішення про співпрацю з Новаком Джоковичем, зазначив наступне: «Я дуже гордий, що Новак запропонував мені стати його головним тренером». Легендарний Борис Беккер пообіцяв зробити все можливе для того, щоб сербський тенісист домагався поставлених цілей. «Упевнений, разом ми можемо досягти багато чого», – резюмує німецький фахівець.

Сам Новак Джокович, говорячи про свою майбутню роботу з Беккером, заявив, що радий  можливості попрацювати «з справжньою легендою тенісу». Сербський тенісист вважає, що Борис Беккер, що володіє величезним досвідом, допоможе йому завойовувати нові тенісні трофеї.

Відзначимо, що Борис Беккер тренуватиме Джоковича разом з Маріаном Вайдою, який залишається в тренерському штабі сербського тенісиста. Маріан Вайда, коментуючи прихід Бориса Беккера до тренерського штабу, підкреслив, що Джоковичу «необхідний новий наставник для вдосконалення гри».

Новак Джокович, крім коментарів щодо змін у своєму тренерському штабі, розповів і про плани на наступний, 2014 рік. За словами сербського тенісиста, він має намір у майбутньому році продемонструвати «свій кращий теніс» і підійти «на піку форми до турнірів «Великого шолома» і «Мастерс»». Ну а любителям тенісу, безумовно, цікаво буде побачити, до чого призведе співпраця Беккера і Джоковича – одних з найяскравіших особистостей за всю історію цього виду спорту.

За матеріалами: eurosport.ru Фото: flickr.com

Читайте також: