fbpx
Футбол

«Якби не футбол, я б жив у бідності», – Рібері

Півзахисник мюнхенської «Баварії» Франк Рібері розповів про те, що зумів добитися успіху у своєму житті лише завдяки футболу.

Франк Рібері розповів про те, що народився і виріс в гетто.

«Я був ніким і пройшов через все. Там, звідки я родом, усі люди живуть у бідності. Якби не футбол, і мене чекала б подібна доля. Напевно, я, так само як і всі інші, був би безробітним, як і більшість людей, що живуть там», – міркує француз.

Він підкреслив, що завжди пам’ятає про те, як йому пощастило в житті. На думку Рібері, людям не можна забувати своє минуле.

«Коли ти проходиш через якісь складні ситуації, то це робить тебе лише сильним. Я став бійцем, а труднощі сформували мій характер», – підсумував Рібері.

Відзначимо, що Франк Рібері є одним з головних претендентів на «Золотий м’яч» -2013. Раніше у ФІФА назвали трійку головних претендентів на отримання «Золотого м’яча». В остаточний список ФІФА, крім Франка Рібері, також потрапили Ліонель Мессі і Кріштіану Роналду.

Раніше на «Золотий м’яч» претендувало ще 20 футболістів – Луїс Суарес, Гарет Бейл, Радамель Фалькао, Едінсон Кавані, Златан Ібрагімович, Еден Азар, Хаві, Андрес Іньєста, Філіп Лам, Томас Мюллер, Бастіан Швайнштайгер, Мануель Нойєр, Роберт Левандовскі, Месут Озіл, Тьягу Сілва, Андреа Пірло, Неймар, Робін ван Персі, Яя Туре і Ар’єн Роббен.

Читайте також: