fbpx
Міжнародна економіка

Російський газ не подешевшає для України – Ю. Тимошенко

Ю. Тимошенко впевнена, що російський газ не подешевшає для України.

 Російський газ не стане дешевшим для України, оскільки знижки, які отримала Україна нівелюються тими процентами, які держава буде сплачувати за кредит. Про це йдеться у заяві екс-прем’єрки Юлії Тимошенко, яку оприлюднив під стінами ЦКЛ №5 її захисник Сергій Власенко, передає УНН.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 “Янукович не приймав рішення особисто. Це колективне рішення олігархату України, до якого входять девять осіб”, — наголосила Ю.Тимошенко.

 На її думку, ще одним наслідком підписаних документів буде утворення найближчим часом російсько-українських приватних корпорацій.

 Для цього будуть приватизовані залишки українських державних монополій. Як йдеться у заяві, Ю.Тимошенко вважає, що Янукович прийняв таке рішення для збереження політичної влади і єдиним виходом із ситуації, що склалася, є негайне, мирне усунення Януковича від влади конституційним шляхом.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 У заяві Тимошенко звернулася дло всіх, хто готовий боротися за незалежність України та закликала підійматись багатомільйонною армією та поставити пере В.Януковичем єдине питання: “дострокові президентські вибори”.

 Джерело: УНН

Читайте також: