«Не морочте мені голову. “Арсеналу” вже давно немає», – Рабинович

Сьогодні на офіційному сайті столичного «Арсеналу» з’явилася інформація про те, що київський футбольний клуб зацікавив одного іноземного інвестора. Така інформація викликала велике здивування у Вадима Рабиновича, останнього президента київського «Арсеналу».

«Не морочте мені голову. Футбольного клубу "Арсенал" вже давно немає. Яка тут може бути інформація?», – обурився Вадим Рабинович.

Здивувався такому повідомленню на сайті і воротар Віталій Рева, який раніше виступав за київський «Арсенал». Як зазначив Рева, він нічого не знає про нового інвестора «Арсеналу».

Варто відзначити, що сьогодні в Києві мало пройти засідання Прем’єр -ліги. Втім, чергове засідання знову було зірвано через неявку низки клубів. Як підсумок, представники клубів, які виступають в українській прем’єр-лізі, не змогли належним чином вирішити долю київського «Арсеналу», виключивши «канонірів» з чемпіонату.

Неявку представників цілого ряду клубів прокоментував генеральний директор Прем’єр-ліги України Петро Іванов.

Related Post

«Повинні були розглядати на засіданні питання київського "Арсеналу", пропозицію від ужгородської "Говерли", але так як сьогодні зібралося лише десять делегатів, то всі прийняті рішення були б нелегітимними», – заявив Іванов.

Ситуація така, зазначив генеральний директор УПЛ, що під час засідань у представників клубів немає можливості приймати рішення.

«Ми будемо шукати шляхи виходу», – запевнив Іванов.

Можливо, підкреслив гендиректор УПЛ, до сформованої ситуації підключать і Федерацію футболу України. Ми зв’язувалися з представниками клубів, кожен з них називав свої причини.

«Щодо київського "Арсеналу", то ми вже читали їх заяву на офіційному сайті, але в Прем’єр-лігу ніхто не звертався. Є рішення КДК ФФУ про зняття команди з чемпіонату, це рішення "Арсенал" не оскаржив», – підсумував Петро Іванов.

За матеріалами: espreso.tv, championat.com

Leave a Comment