fbpx
Футбол

«Не морочте мені голову. “Арсеналу” вже давно немає», – Рабинович

Сьогодні на офіційному сайті столичного «Арсеналу» з’явилася інформація про те, що київський футбольний клуб зацікавив одного іноземного інвестора. Така інформація викликала велике здивування у Вадима Рабиновича, останнього президента київського «Арсеналу».

«Не морочте мені голову. Футбольного клубу "Арсенал" вже давно немає. Яка тут може бути інформація?», – обурився Вадим Рабинович.

Здивувався такому повідомленню на сайті і воротар Віталій Рева, який раніше виступав за київський «Арсенал». Як зазначив Рева, він нічого не знає про нового інвестора «Арсеналу».

Варто відзначити, що сьогодні в Києві мало пройти засідання Прем’єр -ліги. Втім, чергове засідання знову було зірвано через неявку низки клубів. Як підсумок, представники клубів, які виступають в українській прем’єр-лізі, не змогли належним чином вирішити долю київського «Арсеналу», виключивши «канонірів» з чемпіонату.

Неявку представників цілого ряду клубів прокоментував генеральний директор Прем’єр-ліги України Петро Іванов.

«Повинні були розглядати на засіданні питання київського "Арсеналу", пропозицію від ужгородської "Говерли", але так як сьогодні зібралося лише десять делегатів, то всі прийняті рішення були б нелегітимними», – заявив Іванов.

Ситуація така, зазначив генеральний директор УПЛ, що під час засідань у представників клубів немає можливості приймати рішення.

«Ми будемо шукати шляхи виходу», – запевнив Іванов.

Можливо, підкреслив гендиректор УПЛ, до сформованої ситуації підключать і Федерацію футболу України. Ми зв’язувалися з представниками клубів, кожен з них називав свої причини.

«Щодо київського "Арсеналу", то ми вже читали їх заяву на офіційному сайті, але в Прем’єр-лігу ніхто не звертався. Є рішення КДК ФФУ про зняття команди з чемпіонату, це рішення "Арсенал" не оскаржив», – підсумував Петро Іванов.

За матеріалами: espreso.tv, championat.com

Читайте також: