fbpx
Політика

Бригинець порівняв договір з РФ з пактом Молотова-Ріббентропа

 Як нагадав народний депутат партії «Батьківщина» Олександр Бригинець, у свій час всы серйозно обговорювали пакт Молотова-Ріббентропа. За його словами, комусь щось подобалося, а комусь навпаки. Однак, як він зазначив, лише через кілька десятиліть стало відомо про таємні доповнення до цього пакту, якими комуністи і націонал-соціалісти розділили між собою Європу.

«Це я про «пакт» Путіна -Януковича. І в даному «пакты» йдеться про перерозподіл Європи, тільки не між В. Путіним і Януковичем, а про узаконення підлеглого положення України Росії», – написав нардеп в Facebook.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Він звернув увагу на те, що Янукович і сам прозоро натякав на це, коли говорив, що Україна не може підписувати будь-які угоди з Євросоюзом без згоди з боку Путіна.

Як вважає Бригинець, зараз можна скільки завгодно говорити про договір з Росією, але якісь конкретні висновки можна буде зробити лише після того, як буде оприлюднено зміст таємних протоколів.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Те, що вони є, знають усі. А про що в них йдеться, поки що існують лише версії», – зазначив депутат.

Олександр Бригинець упевнений в тому, що в кінцевому підсумку протоколи, підписані в Росії, спливуть так само, як і протоколи допиту Олександра Попова.

Читайте також: