fbpx
Політика

Американці хотіли б, щоб опозиція тиснула на Януковича, але не хочуть його повалення – Д. Корчинський

США хочуть тиску на В.Януковича з боку опозиції, але не хочуть його повалення – Д .Корчинський.

 США вигідно, коли українська опозиція тисне на президента Віктора Януковича, але американці не хотіли б, щоб В. Янукович пішов з поста президента. Про це на своїй сторінці в Facebook написав політичний діяч Дмитро Корчинський, передає УНН.

 "Він якнайдалі з усіх українських президентів відійшов від Москви вбік ЄС, потім зробив півкроку назад й Москва зменшує ціну на газ і кредитує відклавши умову вступу до Митного союзу. Він щодня порушує черговий десяток демократичних норм й американці змушували МВФ давати йому 15 мільярдів без реформ й без контролю за витратами", – написав Д. Корчинський.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 За словами політичного діяча, зараз йдеться про санкції США щодо української влади, але це санкції проти злочинів, які українська влада зробить в майбутньому.

 "Нині йдеться про американські санкції проти української влади, але це санкції проти майбутніх злочинів, не проти вже здійснених, окрім того від розгляду до впрвадження зазвичай дуже багато часу. Американці хотіли б, щоб опозиція підтискала Януковича, але не хочуть його повалення", – відзначив Д. Корчинський.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Нагадаємо, лідера організації "Братство" Дмитра Корчинського оголосили у розшук. Прокуратура звернулася до суду, щоби той оголосив його у розшук у зв’язку з наявністю інформації про те, що Д. Корчинський перебуває за кордоном.

 Як повідомляв раніше УНН, прокуратура міста Києва перевіряє інформацію щодо причетності Дмитра Корчинського до штурму адміністрації президента на вул.Банковій 1 грудня цього року.

 Джерело: УНН

Читайте також: