fbpx
Економіка

Постоянное совершенствование налогового законодательства и стабильность нормативно-правовой базы – залог стабильного притока иностранных инвестиций. «Мы поддерживаем китайский бизнес в Украине, заинтересованы в открытии новых представительств, поэтому п

Постійне вдосконалення податкового законодавства та стабільність нормативно-правової бази – запорука стабільного притоку іноземних інвестицій.

 «Ми підтримуємо китайський бізнес в Україні, зацікавлені у відкритті нових представництв, тому намагатимемося, щоб китайські інвестори відчували себе тут як вдома», – нещодавно наголосив Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом КНР в Україні Чжан Сиюнем.

 Відкритість України до діалогу з іноземними інвесторами підтверджується не лише словом, а й ділом.

 З метою поліпшення бізнес-клімату й створення сприятливих умов для надходження інвестицій в Україні, влада здійснила низку заходів з покращення регуляторного середовища. Приміром, на території нашої держави до іноземних інвесторів застосовується національний режим інвестиційної діяльності, тобто надано рівні умови діяльності з вітчизняними інвесторами. До того ж іноземні інвестиції в Україні не підлягають націоналізації. Свого часу було підписано та ратифіковано Верховною Радою України міжурядові угоди про сприяння та взаємний захист інвестицій з більш ніж 70 країнами світу.

 Збільшення притоку інвестицій в Україну означатиме для нашої країни не лише збільшення обсягів експорту в Європу та інші країни світу. Україна отримає також і унікальні можливості для прискорення модернізації своєї економіки, що зробить більш високою оплату праці українців, а по суті — привнесе в країну нову якість життя і соціальних стандартів.

  За матеріалами: ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві

Читайте також: