fbpx
Економіка

Обираємо найзручніший варіант подання звітності з ЄСВ!

   ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві нагадує, що для подання звітності з ЄСВ законодавством передбачено лише 2 варіанти: або платник надсилає звіт в електронному вигляді на єдину адресу Інформаційного порталу Міністерства доходів і зборів, або ж подає особисто, завітавши у Центр обслуговування платників за місцем податкового обліку.

 Будьте уважні! Звітність із єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, яка надіслана до податкової інспекції поштою, не вважається поданою!

 Разом з тим, формат електронного звітування з єдиного внеску – зручний та вигідний, адже економить час та кошти страхувальника. Для онлайн-звітування платникам необхідно завантажити з Інтернет – ресурсів відповідне програмне забезпечення та безкоштовно отримати електронний цифровий підпис у пунктах реєстрації користувачів. Зокрема в Центрі обслуговування платників ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві (адреса: пров. Політехнічний, 5А) посилений сертифікат електронного цифрового підпису можна отримати у кабінеті №7.

  За матеріалами: ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів м. Києві

Читайте також: