Ляшко влаштував бійку на сесії Васильківської райради

  Народний депутат України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко сьогодні, 17 грудня, відправився на сесію Васильківської районної ради, де відчитав голову ради Олега Мазепу. За його словами, Олег Мазепа приймав дуже активну участь у фальсифікації виборів у 94-му окрузі і, до того ж, обікрав весь район.
 
 Виступаючи перед депутатами ради, Олег Ляшко сказав, що коли слухав звіт Мазепи, то у нього склалося враження, ніби він потрапив у 80-ті роки на доповідь Брежнєва.
 
 Ляшко звинуватив Мазепу в тому, що той обкрадає людей, підкресливши, що саме з цієї причини, у нього все добре, на відміну від місцевих жителів. Як зазначив нардеп, головна проблема в районі, полягає в тому, що його контролює клан Мазеп. За його словами, головне завдання, яке необхідно вирішити в районі – звільнити Васильківщину від клану Мазеп.
 
 До інших проблем, він відніс забудову озер, лісів і річок. Як заявив Ляшко, Мазепа, як глава районної ради, повинен вирішувати ці проблеми, замість того, щоб самому прикладати руки до незаконних забудов.
 
 Виступ Ляшка перервався бійкою між ним і Мазепою. При цьому на бік Мазепи встали майже всі депутати ради. Завершилося все тим, що було оголошено перерву у засіданні.

Related Post

 

Ляшко на сесії Васильківської райради (відео):

Leave a Comment