fbpx
Футбол

«У вересні я міг звільнити Блохіна без компенсації», – Суркіс

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс розповів про своє ставлення до головного тренера «біло -синіх».

«Це була б ганьба, якби наша команда не вийшла з цієї групи», – заявив Суркіс, нагадавши про участь «Динамо» в Лізі Європи.

Також президент «Динамо» подякував Рінату Ахметову за прогноз щодо «Динамо». На думку Суркіса, президент «Шахтаря» хороший провісник. Втім, додав він, щодо гри «Динамо» залишається багато питань. Суркіс вважає, що гра команди ще не до кінця збалансована.

«Потенціал величезний, а команда грає відсотків на 60. Це моя думка», – зазначив Ігор Суркіс.

Він нагадав, що домовився зустрітися з Олегом Блохіним, щоб обговорити всі питання, що накопичилися щодо «Динамо». Зокрема, зазначив Суркіс, потрібно буде з’ясувати, чи є зараз у головного тренера фізичні можливості і сили.

«Він віддається команді і спалює себе без залишку. Він відданий цій команді, як ніхто інший», – заявив президент «Динамо».

Крім того, зазначив Суркіс, у Блохіна непростий характер. Наприклад, якщо якийсь інший тренер знайде спільну мову з футболістом, то Блохін може знайти її не відразу. Якщо Блохін відчуває, як можна поліпшити гру «Динамо», то він точно буде продовжувати працювати до літнього міжсезоння, запевнив президент. Після цього будуть дивитися на результати, додав Суркіс.

«Я не кажу, що Олег Блохін залишається в клубі, тому що у мене до нього буде дуже багато питань. Повірте мені, я чекав і терпів, зціпивши зуби», – підкреслив президент.

На думку Суркіса, Блохін залишає сьогоднішнє «Динамо» в нормальному стані: команда йде на 2-му місці в чемпіонаті, є можливість боротися за 1-е місце, а також команда пройшла далі в Лігу Європи.

«Якщо є здоров’я і сили працювати далі – працюй, а якщо ні, то тут вже нічого не зробиш. І на багато питань я б хотів отримати відповіді в дружній і спокійній обстановці», – підкреслив Суркіс.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: