fbpx
Політика

Петро Порошенко не організовував штурму АП – Д. Корчинський

Цукерки П. Порошенко несмачні, однак, він не організовував штурму АП – Д. Корчинський.

  Інформація у ЗМІ, яка з’явилася напередодні про те, що Петро Порошенко організовував штурм Адміністрації Президента 1 грудня не відповідає дійсності. Про це на своїй сторінці в facebook написав політичний діяч Дмитро Корчинський, передає УНН.

 "Багато хто з українських журналістів мабуть жалкують, що народилися запізно для того, щоб писати доноси до НКВД тому намовляють на ближніх та оббріхують співвітчизників у ЗМІ. Вчора вони запустили облуду, яку з задоволенням передруковують одне в одного, нібито я заявив, що безлади на Банковій організував і проплатив Порошенко", – написав Д. Корчинський.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 За словами політичного діяча, безлади на банковій 1 грудня виникли стихійно.

 "Порошенко не чесна людина, його цукерки не смачні, проте, нічого подібного він не робив. Безлади на Банковій виникли стихійно і були наслідком обурення кращої, найсмілішої частини українського суспільства підлістю влади та її репресивного апарату", – відзначив Д. Корчинський.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 Нагадаємо, лідера організації "Братство" Дмитра Корчинського оголосили у розшук. Прокуратура звернулася до суду, щоби той оголосив його у розшук у зв’язку з наявністю інформації про те, що Д. Корчинський перебуває за кордоном.

 Як повідомляв раніше УНН, прокуратура міста Києва перевіряє інформацію щодо причетності Дмитра Корчинського до штурму Адміністрації Президента на вул.Банковій 1 грудня цього року.

 Джерело: УНН

Читайте також: