fbpx
Новини Євромайдана

Опозиція створила сприятливу атмосферу для репресій в Україні – Дмитро Корчинський

Опозиція створила сприятливу атмосферу для репресій в Україні – Д. Корчинський.

  Опозиція, її лідери та опозиційна преса створила сприятливі умови в Україні для того, щоб влада могла задіяти механізм політичних репресії. Про це на своїй сторінці в facebook написав політичний діяч Дмитро Корчинський, передає УНН.

 "Опозиція та опозиційна преса створили сприятливу інформаційну та політичну атмосферу для репресій проти національного активу.Кожний активіст, якого буде ув’язнено має запам’ятати не лише свого слідчого та суддю, але також нардепа та журналіста, які стучали на нього, створювали владі комфортні умови для репресій", – написав Д. Корчинський.

 Політичний діяч також нагадав, що згідно релігійним канонам, всі донощики в пеклі лизатимуть розпечену пательню.

 "У Писанні Христос обіцяє блаженство гнаним за правду. А Передання обіцяє донощикам і брехунам, що вони лизатимуть гарячу пательну у пеклі", – відзначив Д. Корчинський.

 Нагадаємо, лідера організації "Братство" Дмитра Корчинського оголосили у розшук. Прокуратура звернулася до суду, щоби той оголосив його у розшук у зв’язку з наявністю інформації про те, що Д.Корчинський перебуває за кордоном.

 Як повідомляв раніше УНН, прокуратура міста Києва перевіряє інформацію щодо причетності Дмитра Корчинського до штурму Адміністрації Президента на вул.Банковій 1 грудня цього року.

 Джерело: УНН

Читайте також: