fbpx
Політика

Ляшко про перевибори: «Це не вибори, а їх імітація»

 Народний депутат України Олег Ляшко стверджує, що за 20 років своєї політичної кар’єри ще жодного разу не стикався з таким масштабним підкупом, як в 94 -му виборчому окрузі.

За його словами, в день виборів, 15 грудня, він разом зі своїми прихильниками затримав майже 100 скупників від регіонала Бадаєва.

«Міліція їх затримувала, а потім відпускала», – розповів він.

Крім того, як зазначив Ляшко, в округ були завезені тисячі бандитів і спортсменів, які блокували ділянки, а склад дільничних комісій на 95 % складався з регіоналів.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Весь адмінресурс працював на Бадаєва. Натхненником і організатором всіх кричущих зловживань і порушень закону є губернатор Київщини Анатолій Присяжнюк, якого кришує адміністрація президента», – додав Олег Ляшко.

Як він стверджує, опозиція наполягатиме на тому, щоб вибори в 94-му окрузі визнали недійсними. Крім того, сам Ляшко має намір звернутися до президента з вимогою звільнити Присяжнюка, а також до прокуратури, щоб та відкрила проти нього кримінальну справу за зловживання повноваженнями.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

При цьому нардеп висловив упевненість, що в 2015 році президентських виборів також не буде, оскільки влада «намалює» їх, як в окрузі Лозового і Булатецького.

«Зараз в Україні проходять не вибори, а їх імітація. Тому тільки Майдан скине цю регіоналівськи банду. Тому – всі на Майдан», – написав Олег Ляшко в Facebook.

Читайте також: