fbpx
Політика

С. Арбузов не бачить передумов для відставки уряду

С. Арбузов не вірить, що його відправлять у відставку.

  Уряд України готовий до повторного розгляду питання про свою відставку, але перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов на бачить для цього передумов. Про це він заявив після засідання погоджувальної ради журналістам, передає кореспондент УНН.

 “Ситуація (щодо повторного голосування за відставку уряду – ред.) сьогодні ще тільки вирішується. Якщо буде завтра голосування по цьому питанню, то ми подивимось. Я однозначно залишусь, якщо уряд не піде у відставку”, – сказав С. Арбузов.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 На уточнення УНН, чи вірить він у можливість відставки уряду на цьому тижні, С. Арбузов сказав: “Ні, я не вірю, бо не бачу передумов для цього”.

 Нагадаємо, сьогодні, коментуючи нинішню політичну ситуацію, заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов сказав, що до кінця року у Кабінеті міністрів та серед губернаторів будуть кадрові зміни.

 Як відомо, в Києві та інших містах України тривають акції громадських активістів та опозиції під загальною назвою Євромайдан, котрі були спровоковані рішенням уряду про призупинення євроінтеграції від 21 листопада.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Після того, як в ніч з 29 на 30 листопада бійці спецзагону міліції “Беркут” жорстоко розігнали мирну акцію протесту на майдані Незалежності, громадянські акції Євромайдану переросли в політичний протест. Опозиція закликала людей на Майдан і оголосила про загальнонаціональний страйк, що призвів до політичної кризи. Серед основних вимог опозиції відставка уряду, досторокові президентські та парламентські вибори.

 Джерело: УНН

Читайте також: