fbpx
Політика

Євросоюз думає, як фінансово допомогти Україні – Квасневський

Євросоюз серйозно працює над економічними питаннями, а саме: яким чином можна допомогти Україні, щоб країна вийшла з кризи, в якій вона опинилася в останні місяці. Зокрема, європейські політики подумують про можливість надання кредитів і розвиток інвестицій. Про це заявив уповноважений Європарламенту Александр Квасневський в інтерв’ю газеті «Голос України».

Політик не виключає, що саме цих питань будуть стосуватися рішення Європейської ради, засідання якої відбудеться в кінці поточного тижня. Водночас політик сподівається, що до четверга, 19 грудня, нічого кардинально-поганого в Україні не відбудеться. Візьмуть до відома європейські політики і результати зустрічі українського президента з російським.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Побачимо, чи не відбудеться до четверга нічого поганого в Україні, тому що ми отримуємо суперечливі сигнали: з одного боку, є запрошення до переговорів від президента Януковича, а, з іншого, в той же час висилається міліція на Майдан. Правда, на цей час міліції там немає, але чи буде така ситуація тривати довго, не знаємо. Невідомо також, що планується на вівторок, 17 грудня в Москві», – зазначив Александр Квасневський.

Читайте також: