fbpx
Політика

Ситуація в країні продовжує загострюватися – син Януковича

 Син президента України, Віктор Вікторович Янукович, звернув увагу на те, що ситуація в країні поступово продовжує загострюватися і деякі політики, як він вважає, як і раніше не розуміють, що через це страждає економіка України.

За його словами, на сьогоднішній день Київ уже втратив через організацію Євромайдана кілька десятків мільйонів гривень.

«І мене щиро обурює, що основний ризик лягає на плечі промислових областей, які забезпечують життєдіяльність всієї країни», – написав він у Facebook.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

При цьому Янукович молодший зазначив, що це відіб’ється на рівні доходу кожного українця і дане питання, на його думку, абсолютно не хвилює політиків, які стоять за Євромайданом.

«З однієї простої причини: вони діють в рамках вседозволеності, власних амбіцій, а не в межах відповідальності та європейських цінностей», – додав політик.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Він також підкреслив, що людям слід нарешті усвідомити, що ніякі інші держави або союзи не подбають краще про майбутнє українських громадян, ніж вони самі, і тому він закликав усіх діяти обдумано і самостійно шукати шлях виходу з кризи, не піддаючись при цьому на провокації і помилкові гасла.

Читайте також: