fbpx
Політика

В результаті приїзду західної місії ми отримали кілька заяв олігархів – Ю. Луценко

 Ю. Луценко: заяви олігархів – результат приїзду західної місії.

 Загрозу встановлення в Україні латиноамериканської моделі економіки розуміють не тільки демократичні політики, а й олігархи. Про це сказав лідер “Третьої Української Республіки” Юрій Луценко, передає УНН з посиланням на прес-службу політика.

 “У результаті приїзду західної місії ми отримали кілька заяв олігархів. Вони позначили свою позицію: якщо будуть санкції — ми ні причому. Вони розуміють: якщо заарештують Майдан, то вони — наступні на черзі”, — пояснив політик.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 За його словами, “коли обрали Януковича, всі думали, що він буде директором олігархів. Далі всі з подивом виявили, що він сам хоче бути олігархом. А потім з жахом зрозуміли, що він хоче бути єдиним олігархом”.

 Луценко вважає, що небезпеку сповзання країни до латиноамериканської моделі економіки тата Дювальє усвідомлюють не тільки демократичні політики, а й олігархи.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 “Тому сьогодні можливий союз з дияволом. Ми розуміємо, що олігархи — дуже погане явище для економіки України, але сьогодні вони можуть бути ситуативними союзниками в поваленні тиранії і збереженні за Україною статусу незалежної держави”, — зазначив Юрій Луценко.

 Джерело: УНН

Читайте також: