fbpx
Політика

Путін сподівається, що конфлікт в Україні буде вирішений

 Президент Російської Федерації Володимир Путін під час звернення до Федеральних Зборів висловив надію на те, що політичні діячі в Україні в кінцевому підсумку зможуть вирішити проблеми, які накопичилися в країні. Крім того, глава держави запевнив, що Росія як і раніше готова до співпраці з Україною, яка, як він нагадав, вже кілька разів виявляла бажання отримати статус спостерігача при Митному союзі.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

При цьому він також заявив, що Росія нікому і нічого не намагається нав’язати, і якщо Україна дійсно зацікавлена ​​у співпраці, то Росія готова піти їй назустріч і обговорити відповідні питання на експертному рівні.

Володимир Путін висловив впевненість і в тому, що при реальних досягненнях євразійської інтеграції, до неї почнуть виявляти цікавість й інші країни, що є сусідами з Росією.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

За словами Путіна, Росія буде просувати євразійський процес, не протиставляючи його іншим інтеграційним проектам, в тому числі і європейському.

«Ми будемо виходити з взаємодоповнюваності. Будемо продовжувати і роботу з нашими європейськими партнерами з підготовки нової базової угоди», – додав президент.

Читайте також: