fbpx
Новини Євромайдана

«Партія регіонів» збирає «антимайдан»?

В «Партії регіонів» прийняли рішення сприяти участі своїх прихильників в акції протесту, яка впродовж кілька днів проходить у київському Маріїнському парку. Про це стало відомо від народного депутата України від «Партії регіонів» Андрія Пінчука. «Регіонал» написав про це на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук».

Андрій Пінчук підкреслив, що рішення підтримати активістів було прийнято після того, як в «Партії регіонів» отримали численні звернення від прихильників.

«Я як народний депутат України і мої колеги по парламентській фракції зараз отримуємо безліч листів і звернень, в яких українці стурбовані тим, що відбувається в нашій країні і висловлюють своє бажання взяти участь в акції-мітингу на підтримку курсу Віктора Януковича», – розповів Андрій Пінчук.

За його словами, таким способом українці хочуть зберегти злагоду та громадянський мир в Україні.

Пінчук розповів, що численні звернення від партійних активістів і місцевих парторганізацій надходять у спеціальні стабілізаційні штаби. За словами депутата, такі штаби зараз працюють у всіх містах країни. Крім того, звернення від громадян надходять в обласні організації і центральний апарат «Партії регіонів».

«Народні депутати України, члени фракції "Партії регіонів" у Верховній Раді прийняли рішення підтримати таку ініціативу і сприяти активній участі наших прихильників і партійців у мітингу, який вже кілька днів проходить у столичному Маріїнському парку», – додав Андрій Пінчук.

Нагадаємо, що з 3 грудня 2013 року в Маріїнському парку, біля будівлі Верховної Ради представники «Партії регіонів» проводять акцію протесту на підтримку курсу Віктора Януковича. Біля будівлі парламенту щодня мітингує кілька сотень людей.

За матеріалами: facebook.com

Читайте також: