fbpx
Футбол

Рібері визнали кращим футболістом Франції в 2013 році

Один з лідерів збірної Франції та мюнхенської «Баварії» Франк Рібері був визнаний кращим футболістом Франції за підсумками 2013 року. Варто відзначити, що для самого Франка Рібері це вже став 3-й трофей – раніше він вигравав це звання в 2007 і 2008 роках. У нинішньому опитуванні французький вінгер зумів випередити Поля Погба і Блеза Матюіді.

Варто відзначити, що Франк Рібері також розраховує побити рекорд знаменитого Тьєррі Анрі, який у Франції визнавався кращим футболістом 5 разів.

«Я знаю, що він домінував у 2000-х роках і для мене велика честь піти його стопами. Тьєррі Анрі – один з найбільших футболістів Франції, який продовжує грати навіть у свої 36 років. Але я повинен побити його рекорд», – заявив Франк Рібері.

Додамо, що Рібері є одним з головних кандидатів на «Золотий м’яч» -2013.

Загальний список кандидатів на «Золотий м’яч» -2013 виглядає наступним чином: Луїс Суарес, Гарет Бейл, Едінсон Кавані, Радамель Фалькао, Златан Ібрагімович, Еден Азар, Андрес Іньєста, Філіп Лам, Хаві, Бастіан Швайнштайгер, Мануель Нойєр, Томас Мюллер, Месут Езіл, Роберт Левандовскі, Тіагу Сілва, Ліонель Мессі, Неймар, Франк Рібері, Андреа Пірло, Робін ван Персі, Кріштіану Роналду, Арьєн Роббен і Яя Туре.

Церемонія нагородження «Золотого м’яча» пройде 13 січня 2014 року в Цюріху.

За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: