fbpx
Політика

О.Бригинець звернувся до СБУ з проханням з’ясувати, хто розсилає мітингувальникам на Майдані смс-повідомлення із закликом здатися

 О. Бригинець попросив СБУ з’ясувати хто розсилає мітингувальникам повідомлення на мобілки із закликом здатися.

 Бригинець звернувся до СБУ з проханням з’ясувати хто розсилає мітингуючим на Майдані повідомлення на мобільні телефони з невідомого тризначного номеру з закликом здатися і приєднатися до “них”. Про це УНН повідомила прес-служба народного депутата України (фракція “Батьківщина”) Олександра Бригинця.

 “До мене на вулиці підійшов чоловік і розповів, що сьогодні вночі йому надійшло повідомлення на мобільний телефон, в якому йшлося про те, щоб він припинив мітингувати і приєднувався до „них“. Коли про це почули інші мітингуючі, вони підтвердили, що також отримали такі самі повідомлення на свої номери”, — розповів О. Бригинець.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 На запитання нардепа, де і кому у зв’язку із Майданом вони залишали свої номери телефонів, люди запевнили, що нікому. У той же час, висловили припущення, що їх номери прослуховуються чи фіксуються спецслужбами протягом всього перебування на Майдані.

 “Будь-яка фіксація номерів телефонів для створення каталогу людей, які були на Майдані — це злочин влади, який може бути використаний для репресій. Тому я вимагаю припинити будь-які фіксації чи прослуховування мобільних телефонів людей, які перебувають на Майдані”, — заявив О. Бригинець.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Джерело: УНН

Читайте також: