fbpx
Політика

Штурма офісу “Батьківщини” за адресою вул. Туровська, 13 не було, – МВС

 За словами начальника головного слідчого управління МВС України Олександра Гнатіва, велике скупчення бійців в столичному офісі політичної фракції «Батьківщина» викликано передчуттям того, що їм просто так потрапити в офіс не вдасться. Також правоохоронець додав, що за адресою вул. Туровська, 13 обшук не проводився.

«Все це вигадки. Ми проводили обшук тільки в приміщенні, яке розташоване за адресою вул. Туровська, 19-б», – прокоментував ситуацію представник МВС.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Також Гнатів додав, що обшук проводився на підставі відкритого кримінального провадження щодо шахрайства, а також зловживання службовим становищем.

«Зараз засоби масової інформації рясніють заявами про те, що було скоєно розбійний напад, штурм офісу. Однак я хочу заявити – це неправда», – додав Олександра Гнатів.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Нагадаємо, що 9 грудня в «Батьківщині» заявили про те, що співробітники «Беркута» штурмом взяли столичний офіс фракції. За словами представників фракції, правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, що викликало перебої в роботі офіційного сайту «Батьківщини».

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: