fbpx
Політика

Захід безцеремонно втручається у внутрішні справи України – Симоненко

  Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко заявив, що найчастіше протистояння, які розгортаються на Майдані в Києві та на центральних площах інших міст України, супроводжуються втручанням з боку Сполучених Штатів та деяких країн Європи.

 Як зазначив Симоненко, західні іноземні дипломати відкрито виступають зі своїми порадами і вимогами, тим самим порушуючи міжнародні норми і елементарні правила пристойності.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «Свою думку висловлюють західні міністри-геї , екс-президенти і збанкрутілі творці «кольорових революцій», – сказав політик.

 Звернув він увагу і на Міжнародний валютний фонд, який, на його думку, диктує Україні, якими мають бути тарифи на житлово-комунальні послуги, пенсійний вік та інше.

 «Захід ставиться до України, як до підмандатної території», – зазначив Петро Симоненко.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Лідер КПУ нагадав, що його політична сила єдина, яка попереджає заздалегідь про загрози, які несе підписання документів з Європейським союзом для України. Тому він вважає, що уряд поступив вірно, призупинивши їх підписання.

 «Але це було зроблено таким чином, що спровокувало масові заворушення», – підсумував Симоненко.

  За матеріалами: golos.ua

Читайте також: