fbpx
Політика

Жириновський: “Все здохнемо тут від раку”

Лідер російських ліберал-демократів Володимир Жириновський, відомий своїми витівками і шокуючими заявами, здається, знайшов причину своєї дратівливості. На його думку, вона криється в панелях ДСП, якими оброблені деякі думські кабінети.

Як відомо, панелі ДСП при виробництві просочуються формальдегідом, який надзвичайно шкідливий для здоров’я. Як заявив сам Володимир Вольфович, він став єдиним парламентарем, який за двадцятирічний термін роботи в Держдумі викликав представників Росспоживнагляду у свій кабінет, після чого переконався, що депутати "дихають отруєним повітрям".

"У сім разів більше формальдегіду. Ось ці панелі все – ДСП – їх змащують цим розчином. Це для моргу, щоб там трупи не гнили. 20 років я мучився, думаю, щось самопочуття погане… Самопочуття погіршується, дратівливість, головний біль і канцероген. Всі здохнемо тут від раку. Країна не може захистити навіть власну владу. Хто придумав ці ДСП з обробкою отруєними речовинами?", – обурено заявив лідер ЛДПР на пленарному засіданні Держдуми.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Глава думської фракції зажадав, щоб у його кабінеті негайно прибрали всі панелі і навели порядок, після чого він має намір повторно запросити для перевірки фахівців Росспоживнагляду. "У когось тече іржава вода. У мене вона 20 років тече. Поки президент не скаже, не займуться іржавою водою", – поскаржився парламентарій і запропонував зайнятися пошуками авторів панелей, напханих формальдегідом.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Тим часом, Юрій Шувалов – заступник керівника апарату Держдуми РФ, повідомив, що в кабінеті Володимира Жириновського дійсно двадцять років не було ремонту, і також пообіцяв, що найближчим часом думський офіс лідера ліберал-демократів буде приведений в порядок.

Жириновський: "Всі здохнемо тут від раку" (відео):

За матеріалами: vz.ru

Читайте також: