fbpx
Новини світу

Всіх сторонніх попросили покинути будівлю КМДА

У зайнятій мітингувальниками будівлі мерії Києва просять залишитися тільки активістів.

Координатори протестуючих, які утримують будівлю мерії Києва, наполегливо просять усіх сторонніх покинути будівлю.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс- Україна", заклики покинути будівлю почали звучати кілька хвилин тому у зв’язку з інформацією про підготовлюваний штурм будівлі.

Як сказав у коментарях журналістам один з охоронців учасників акції протесту, близько півгодини тому в районі Бессарабського ринку з’явилися 14 автобусів, що прибули з Василькова. Після цього частина  громадян, що знаходилися в приміщенні КМДА, зокрема із загону самооборони, вийшли на вулицю перед входом в будівлю.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Проте, за його інформацією, після цього автобуси, що не розвантажуючись, попрямували у бік вул. Володимирської.

Він не виключив, що співробітників внутрішніх військ підкріплять "Беркутом" і вони почнуть штурм.

Як повідомлялося, в понеділок закінчується 5 -денний термін, згідно з яким після оголошення судової постанови, учасники акції протесту будівлю КМДА повинні звільнити.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

"Якщо прийде судовий виконавець, тут будуть народні депутати України, комендант, і вони будуть вирішувати це питання", – сказав активіст.

У той же час, він підкреслив мирний характер акції, додавши при цьому: "Якщо нас збираються бити, ми вже застосовуємо самооборону… якщо будуть вести переговори, будемо вступати в переговори".

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: