fbpx
Політика

О. Тягнибок ще до початку Євромайдану був незадоволений діями своїх партнерів – телеканал “Росія”

 О. Тягнибок: Кличко та Яценюк збирають людей тільки за гроші – ЗМІ

 Ще до початку мітингів на Майдані, лідер фракції “Свобода” Олег Тягнибок був невдоволений діями своїх партнерів. Про це йдеться у сюжеті російського телеканалу “Росія”, повідомляє УНН.

 Журналісти телеканалу “Россия” транслювали в ефірі закиди лідера партії “Свобода” Олега Тягнибока у бік своїх так званих друзів – лідера партії “УДАР” Віталія Кличка та лідера “Батьківщини” Арсенія Яценюка. На записі журналіст запитує лідера радикалів О. Тягнибока, чи є між євротрійкою якась координація дій. На що О. Тягнибок відверто відповів, що В. Кличко та А. Яценюк на свої мітинги збирають людей тільки за гроші.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 “Наша різниця в тому, що якщо вони збирають людей, вони збирають тільки за гроші”, — стверджує лідер партії “Свобода”.

 Слід зауважити, що відео, яке використали у своєму сюжеті російські журналісти було знято ще торік. Тоді ЗМІ опублікували низку відео, на яких фігурували представники різних політичних сил, зокрема Олег Тягнибок, Сергій Власенко та інші.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Нагадаємо, в Києві та інших містах України тривають акції громадських активістів та опозиції під загальною назвою Євромайдан, котрі були спровоковані рішенням уряду про призупинення євроінтеграції від 21 листопада.

 Джерело: УНН

Читайте також: