fbpx
Футбол

У боротьбі за “Золотий м’яч” залишилося три футболісти

 Список кандидатів на отримання «Золотого м’яча» скоротився до трьох людей. Як і очікувалося, за найпрестижніший індивідуальний трофей боротьбу продовжать гравець мадридського «Реала» Кріштіану Роналду, гравець каталонської «Барселони» Ліонель Мессі, а також представник німецької «Баварії» Франк Рібері. Відзначимо, що нагорода найкращому футболістові року вручається щорічно Міжнародною федерацією футбольних асоціацій у співпраці з виданням France Football.

Володар трофею буде оголошений вже 13 січня 2014 року. Сама урочиста церемонія вручення нагороди відбудеться в Цюріху після того, як будуть підраховані голоси капітанів і тренерів національних команд. Також в голосуванні братимуть участь спеціально запрошені представники преси.

Останні чотири роки «Золотий м’яч» отримував аргентинець Ліонель Мессі. Португальська зірка Кріштіану Роналду ставав лауреатом нагороди в 2008 році. Щодо третього кандидата цього року, то гравець національної збірної Франції Франк Рібері до цього в список фіналістів не потрапляв жодного разу.

За матеріалами: newsru.com

Читайте також: