fbpx
Політика

Євромайдан. Активісти екстрено залишають Будинок профспілок і виходять на вулицю

До лідерів опозиційних сил дійшла інформація, що «Беркут» готує зачистку Євромайдану. Тому лідер партії «Удар» Віталій Кличко закликав усіх активістів та представників засобів масової інформації, які перебувають в Будинку профспілок, екстрено покинути будівлю і виходити на вулицю.

«За нашою інформацією «Беркут» почне зачистку Майдану, він рухається вже сюди, тому ми виходимо на вулицю, і якщо вони застосують силу, це ляже на їхні плечі, вони відповідатимуть за це і будуть нести відповідальність», – заявив Віталій Кличко.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

До слова, колонний зал Київської міської держадміністрації, який був «окупований» демонстрантами, теж практично вільний.

Як відомо, напередодні з Михайлівської площі у бік Майдану Незалежності висунувся піший взвод бійців внутрішніх військ. Силовики дійшли до барикад на Майдані і зупинилися. Там же в кілька рядів вишикувався «Беркут».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За матеріалами: lb.ua

Читайте також: