fbpx
Політика

Україна служить «дверима в Європу» для КНР – депутат ПР

 Народний депутат України від Партії регіонів Володимир Вечерко, який перебуває у складі української делегації, що відвідала Китай разом з президентом України Віктором Януковичем, сказав, що в той час, коли країна потребує інвестицій, не можна обмежувати себе співпрацею лише з сусідніми державами.

Як він зазначив, Україна і Китай на сьогоднішній день співпрацюють у різних сферах, що відповідає їх обопільним інтересам. За словами Вечерка, в рамках візиту сторони змогли обговорити перспективи розширення співробітництва у сфері сільського господарства, будівництва і промислового виробництва.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Крім того, слід пам’ятати, що для Пекіна сьогодні Україна є «воротами в Європу», і проекти, які дозволять розширювати торгову кооперацію, будуть вигідними всім», – додав депутат.

Він також розповів, що в ході візиту сторони підписали договір про дружбу і співробітництво, який дозволить країнам співпрацювати на рівні стратегічного партнерства.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Як сказав Володимир Вечерко, візит української делегації на чолі з президентом до Китаю заклав основу для подальшого розширення співробітництва між країнами на новому рівні.

Читайте також: