fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

14 осіб залишаються зниклими безвісти після розгону Євромайдану – «УДАР»

Лідер української опозиційної партії «УДАР» Віталій Кличко повідомив, що 14 осіб, які вирішили на мітингу підтримати курс євроінтеграції України, як і раніше залишаються зниклими безвісти. Всьому виною, – силовий розгін Євромайдану в Києві, який 30 листопада влаштував «Беркут».

«Віталій Кличко зазначив, що 14 осіб, які вийшли висловити свою підтримку євроінтеграції України, досі залишаються зниклими безвісти після силового розгону Майдану 30 листопада», – повідомили представники Віталія Кличка.

За інформацією правоохоронних органів України, станом на 5 грудня 2013 року жодних звернень про зникнення людей після розгону Євромайдану не надходило.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Нагадаємо, що в Києві та інших областях України з 21 листопада 2013 року проходять масові акції протесту, в яких беруть участь прихильники євроінтеграції, незадоволені рішенням Кабінету міністрів «заморозити» підготовку до підписання угоди з ЄС. У минулу суботу бійці «Беркута» силою розігнали Євромайдан в центрі української столиці. Така силова акція «Беркута» викликала серйозний громадський резонанс в Україні. Наступного дня в Києві відбувся багатотисячний мітинг за участю опозиції, після якого мітингувальники захопили будинок профспілок і будівлю КМДА.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

В даний момент вуличні протести в столиці України тривають. Представники опозиції вимагають відставки Кабінету міністрів на чолі з Миколою Азаровим. Крім того, опозиція наполягає на проведенні дострокових парламентських і президентських виборів.

Раніше в «Батьківщині» опублікували план дій на протестах. Серед основних цілей значиться відставка уряду України, дострокові президентські і парламентські вибори, кримінальна справа проти міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка та підписання СА з ЄС.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: