fbpx
Політика

Депутат ПР закликав опозицію розпочати переговори

 Народний депутат України від Партії регіонів Іштван Гайдош обурений тим, що відбувається в країні. За його словами, зараз опозиція закликає народ до хаосу та безладу, блокуючи при цьому парламент, не даючи працювати іншим політичним силам. На думку нардепа, після того, як спроба опозиції відправити уряд у відставку провалилася, вона може піти на провокації.

При цьому Гайдош нагадав, що депутати більшості готові до переговорів, щоб нарешті знайти вихід їх ситуації, що склалася.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

«Ми не звертаємо уваги на провокаційні заяви і дії представників опозиції, а навпаки пропонуємо сісти за стіл переговорів, щоб все вирішити мирним шляхом. Ми засуджуємо дії цих аморальних політиків, які штовхають країну у прірву», – сказав політик.

Також він зазначив, що опозиція, яка стверджує, що прагне до Європи, зараз використовує незаконні і неєвропейські методи при проведенні протестів.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

«Скажіть, як з такою опозицією будувати Європу в Україні?», – додав Іштван Гайдош.

Він підкреслив, що якщо ситуація продовжить загострюватися, то відповідальність за це належить нести виключно опозиціонерам. Депутат закликав опозицію подумати про країну і людей і сісти за стіл переговорів, а не штовхати країну в прірву.

Читайте також: