fbpx
Політика

Попов не виключає, що новорічні свята люди відзначатимуть біля районних ялинок

Епіцентр святкових новорічних заходів у Києві, швидше за все, буде перенесений з серця столиці – Майдану Незалежності – в райони. Про це сьогодні на брифінгу журналістам повідомив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

«Я вважаю, що Новий рік ніхто не відміняв. У нас в кожному районі є своя ялинка, яка заздалегідь готувалася, як центр активності в новорічну ніч людей і, швидше за все, організація святкових заходів буде пов’язана з організацією в районах», – зазначив Олександр Попов.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Щодо ялинки на Майдані Незалежності, голова КМДА сподівається, що до Нового року вдасться врегулювати політичне питання і Євромайдан розійдеться. Після цього Олександр Попов обіцяє провести нараду і вирішити, що робити далі з головною ялинкою країни.

Нагадаємо, через протестні акції, епіцентр яких знаходиться на Майдані Незалежності, столичні комунальники не можуть поставити головну ялинку країни і прикрасити її до Нового року.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: