fbpx
Політика

Українцям треба діяти, а не вести з диктатором солодкі бесіди – Ю. Тимошенко

 Ю. Тимошенко: українцям треба діяти, а не вести з диктатором солодкі розмови

 Екс-прем’єрка Юлія Тимошенко звернулась до українців із закликом негайно брати владу в свої руки, а не вести з диктатором солодкі розмови. Про це йдеться у її зверненні, яке було оприлюднено партією “Батьківщина”, передає УНН.

 “Я закликаю всіх людей, які здатні боротися, — дійте! Ще не пізно! Одних розмов на майданах недостатньо. Народу України треба негайно брати владу в свої руки, а не вести з диктатором солодкі розмови. Усі дії повинні бути скоординовані з опозицією: на неї покладена велика місія і її треба дослухатися, щоб не допустити кровопролиття. Наше протистояння мирне, легітимне. Воно повинно стати переможним, і я в цьому впевнена. Пропозиції щодо конкретного плану дій я передала лідерам опозиції, сподіваюся, вони дослухаються”, — зазначила Ю.Тимошенко. Екс-прем’єрка закликала усіх, “хто готовий боротися, відчуйте свою силу і повірте в неї!”

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 “Наші сили зростають з кожним днем. Повірте в них! Повірте в себе! Я прошу вас — відчуйте всю ницість та реальну слабкість тих двох-трьох „особєй“, які зробили ваше життя нестерпним, і йдіть вперед.

 Або зараз перемагайте, або готуйтеся до абсолютної диктатури на довгі роки”, — наголосила вона. Ю. Тимошенко також зазначила, що шкодує, що не може в ці історичні хвилини стати з українцями пліч-о-пліч, “але всім серцем прагну нашої перемоги”.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Джерело: УНН

Читайте також: