fbpx
Новини світу

Сергій Власенко не виключає, що його підзахисну можуть перевезти з лікарні в Качанівську виправну колонію на вертольоті

Власенко не виключає, що Тимошенко можуть перевезти з лікарні в колонію на вертольоті

Захисник екс-прем’єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко стверджує, що за ЦКБ № 5 (Харків), де проходить курс лікування його підзахисна, розчищається територія для вертолітного майданчика.

"За розташуванням лікарні розчистили якусь площадку, яку постійно охороняють по периметру співробітники правоохоронних органів. Незрозуміло навіщо порожню ділянку землі охороняти. За розмірами це все сильно нагадує вертолітний майданчик", – сказав С. Власенко кореспонденту агентства "Інтерфакс- Україна".

Захисник екс -прем’єра не виключив, що його підзахисну можуть перевезти з лікарні в Качанівську виправну колонію на вертольоті.

"За моїми відчуттями, це (розчищення майданчика і його охорона – ІФ) побічно підтверджує інформацію Олександра Валентиновича Турчинова, оприлюднену минулого тижня про те, що вони розглядають різні приводи, під якими вони зможуть, чи не долікувавши її, не давши можливості провести операцію, перетягнути її в Качанівську колонію. Ну, а навіщо раптом ні з того ні з сього  вони розчищають шматок території за лікарнею, спилюють дерева, прибирають гілки, роблять повністю вільний п’ятачок і різко починають його охороняти 24 години на добу? Порожній шматок землі, ні чим не обладнаний?! При цьому я розумію, що там перебуває Юлія Володимирівна, при цьому я розумію, що туди завозять співробітників правоохоронних органів не тільки у відкриту, а й у різних умовно кажучи камуфльованих вантажівках. Який може бути логічний висновок? Тільки той, про який я вам сказав", – сказав С. Власенко.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Як повідомлялося, 29 листопада перший заступник голови "ВО "Батьківщина" Олександр Турчинов повідомив з посиланням на джерела в адміністрації президента, що Ю. Тимошенко найближчим часом можуть перевезти з лікарні в Качанівську колонію. Начальник управління Державної пенітенціарної служби в Харківській області Євген Бараш заявив, що у нього такої інформації не має.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Разом з тим, починаючи з 1 грудня, кількість міліції, яка охороняє територію ЦКБ № 5, помітно збільшилася.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: