Інна Богословська закликала владу, опозицію та громадян України не обманюватися з приводу Євромайдану

І. Богословська: Євромайдан набагато радикальніший, ніж опозиція

 Євромайдан зініціювали не політичні партії та активісти, а громадяни, обурені політикою влади. Про це заявила у своєму зверненні народний депутат Інна Богословська, передає УНН.

 Інна Богословська закликала, щоб влада, опозиція і громадяни України не помилялися з приводу Європейського Майдану-2013. "Євромайдан організували не політичні партії і навіть не партійні активісти. Обурення людей, які відчули себе справжніми громадянами своєї країни, привело їх на Майдан. Обурення не лише тим, що влада самовільно припинила рух до Європи, і навіть не тому, що влада пролила кров мирних громадян, а причиною є те, що останній рік ця влада не бачила і не чула своїх громадян. Вона нахабно забирала бізнеси, повністю корумповано всю систему", – сказано в тексті.

 За її словами, громадяни відчули себе чужими, нікому не потрібними елементами системи, на думку яких не зважають ні "верхні", ні "нижні" начальники.

 Богословська зауважила, що "єдиним чинником, завдяки якому суспільство зважилося ще потерпіти, – була перспектива євроінтеграції", коли з’явилася надія на те, що "з підписанням Угоди про асоціацію влада змушена буде зупинитися в своїх крадіжках і розпочне впровадження нових європейських стандартів".

Related Post

 "Відмова від ідеї євроінтеграції "підняла на-гора" все невдоволення суспільства і перетворила його у відкритий протест Майдану. А кров побитих дітей перетворила цей протест в ненависть до влади "донецьких", – зауважила народний депутат.

 На її думку, Євромайдан набагато радикальніший, ніж опозиція, яка спробувала його очолити. "Основна маса Майдану – це студенти та міські громадяни, а основна рушійна сила – кияни! У цьому його відмінність від 2004 року. Центр демократичних вимог перемістився від Галичини до столиці", – сказано у зверненні.

 Нагадаємо, народний депутат Інна Богословська вийшла з фракції Партії регіонів 30 листопада 2013 року.

 Джерело: УНН

Leave a Comment