fbpx
Політика

Смерть зниклих студентів на совісті Януковича і його слуг – Бригинець

 Як розповів депутат партії «Батьківщина» Олександр Бригинець, вже майже тиждень в Україні йдуть пошуки студентів, які пропали після кривавої бійні на Майдані. За його словами, влада вибачається за застосування надмірної сили, але в теж час ховає частину побитих студентів в інфекційних відділеннях, які виявили депутати.

Бригинець зазначив, що ця історія з незаконним утриманням незаконно побитих студентів повинна була рано чи пізно спливти.

«Рано чи пізно ці діти знайшлися б у в’язницях, сизо, судах чи ще десь? І що б тоді говорила влада? Мовчала б, як зараз? Або їх би ніколи не знайшли? А де інші зниклі?», – написав нардеп в Facebook.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

За словами політика, тепер він не вірить повідомленнями лікарень і міліції про те, що студенти не надходили до них, і що їх тіл немає в моргах. Він також не вірить, що дітей не вбили, що з їх тілами не вдіяли так, як з тілом Гонгадзе.

Він підкреслив, що влада діє як професійний провокатор, навмисне підбурюючи народ на кровопролиття.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

«Мерзотник Азаров каже про розблокування його кабінету для переговорів, а сам ховає побитих дітей в непрофільних лікарнях», – зазначив Олександр Бригинець.

Депутат закликав віддати зниклих дітей, якщо вони ще живі, висловивши впевненість, що опозиція зуміє зібрати гроші для того, щоб їх нормально вилікували.

«А якщо вони не знайдуться – їх смерть буде на совісті Януковича і його обслуги. У вас немає часу на роздуми, вирод*и. Рятуйте своє життя і бажано подалі від України», – додав він наостанок.

Читайте також: