fbpx
Політика

Міністри українського уряду будуть частіше зустрічатися з людьми – С. Арбузов

 Влада готова до діалогу з суспільством — С. Арбузов

 Опозиція скористалася громадським протестом у власних політичних цілях і не йде на конструктивний діалог, що змушує владу активізувати діалог безпосередньо із суспільством. Зокрема, міністри українського уряду будуть частіше зустрічатися з людьми, виступати перед студентами у вузах і відповідати на всі актуальні питання. Про це заявив перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов в рамках “дня відкритих дверей”, зокрема для студентів Київського національного торговельно-економічного університету та Київського національного університету технологій та дизайну. Про це УНН повідомили у прес-службі першого віце-прем’єр-міністра.

 “Коли на акції протесту вийшли студенти, вони показали, з чим не згодні — це нормальна ситуація. Але коли цей рух спробувала очолити опозиція — це вже ненормально. Їм не потрібно було з нами домовлятися, вони просто використовували цей протестний рух і це буде остання справа, коли вони прийдуть і скажуть: давайте домовимося і знайдемо вихід. Для вас — це вихід, для нас — це вихід”, — сказав Арбузов, відповідаючи на запитання одного із студентів про те, чому опозиція не шукає способів вирішення конфліктної ситуації за столом переговорів з владою.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Перший віце-прем’єр-міністр сказав, що представники уряду готові зустрічатися з людьми і доносити до них зважену правдиву позицію про всіх актуальних питаннях, а не мітингові гасла.

 “Ми приїдемо до вас, кожна людина повинна отримати відповідь, що сталося, чому сталося, що ми думаємо, на що ми розраховуємо, які у нас можливості, ми все це готові розповідати. Не думав я, що доведеться закласти у свій графік поїздки в університети для того, щоб пояснювати ситуацію, але життя, ймовірно, вимагає цього. Ми перейшли у нову історію”, — сказав Арбузов.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Джерело: УНН

Читайте також: