fbpx
Політика

Янукович гуляє по китайських музеях, поки в країні криза – Кличко

 Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко заявив, що в Україні політична криза, яка з кожним днем все більше посилюється, проте президент Янукович, замість того, щоб перебувати на батьківщині, гуляє тим часом по китайських музеях. За його словами, краще б Янукович з’явився на Майдан і відповів на питання, які цікавлять людей.

Він підкреслив, що вирішити назрілу в країні проблему можна лише шляхом відставки уряду і призначивши позачергові парламентські і президентські вибори. Проте уряд, як зазначив Кличко, замість того, щоб піти у відставку, намагається залякати людей економічною кризою.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«В країні все вирішує президент. Переговори у Рибака не вплинуть на ситуацію. Ключові рішення приймає не парламент. Їх приймають на Банковій», – заявив політик.

Також він додав, що в Партії регіонів, насправді, не така однозначна підтримка уряду і президента, як може здатися, проте на депутатів досить сильно тиснуть.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«У країні необхідно перезапустити владу. Це стосується і парламенту», – підкреслив Віталій Кличко.

Кличко запевнив, що готовий зустрітися з президентом і обговорити всі ключові питання, зазначивши, що йдеться про вимоги громадян, які втомилися від поточної влади.

Читайте також: