fbpx
Політика

У Партії регіонів заявляють, що Яценюк і Порошенко – політичні аферисти

Депутат від ПР: Яценюк і Порошенко – політичні аферисти

 Народний депутат Віталій Грушевський заявив, що Арсеній Яценюк та Петро Порошенко, які свого часу займали вищі посади в країні, нічого дорого не зробили для народу України й сьогодні не пропонують жодної економічної програми розвитку держави. Про це йдеться в заяві народного депутата від Партії регіонів В.Грушевського. На думку депутата, у лідерів опозиції є лише одна мета – особиста влада.

 "Своїми словами вони (Порошенко та Яценюк – Ред.) образили і принизили весь український народ. Вони політичні аферисти", – вважає нардеп В. Грушевський.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 На його думку, нинішні опозиційні вожді, які обдурили український народ у 2004, обдурять і в 2013. Водночас народний депутат закликає депутатів всіх рівнів – бути відповідальними перед українським народом, а також закликав всі інші країни "залишити Україну в спокої".

 Як відомо, депутат Петро Порошенко намагався врегулювати вуличний конфлікт на Банковій. Згодом він подав заяву про скоєння злочину групою невідомих молодих осіб спортивної статури, так званими "тітушками", в кількості близько 100 осіб на вул. Банковій біля адміністрації президента.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Водночас, прес-служба В.Медведчука розповсюдила заяву, в якій політик жорстко відреагував на звинувачення Арсенія Яценюка і заявив, що Яценюк за брехню відповість в суді.

 Нещодавно низка інтернет-видань розповсюдив заяву Яценюка, в якому він звинуватив Медведчука у силовому сценарії розгону Майдану.

 Джерело: УНН

Читайте також: