fbpx
Шоу-бізнес

Евромайдан. Камалія годувала мітингувальників і фотографувалася на барикадах

  Відома українська співачка Камалія вчора відвідала мітингувальників на Євромайдані. Крім цього, співачка привезла для повстанців плов та іншу їжу.

Поява Камалії стало несподіванкою для публіки. Дружина пакистанського мільйонера, яка нещодавно стала мамою, знайшла час у своєму щільному графіку і приділила увагу простим українцям, які відстоюють свої права на Євромайдані. Про це артистка написала на своїй сторінці в соціальній мережі і опублікувала кілька фото з ​​Євромайдану.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Спочатку співачка відвідала госпіталь МВС, де спілкувалася з хлопцями, які постраждали під час штурму біля адміністрації президента України. «Це були хлопці від 18 років, які проходять строкову службу у військах МВС», – прокоментувала на своїй сторінці співачка. Після цього співачка поїхала на Майдан, де теж побачила дітей, але по інший бік барикад.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

На своїй сторінці в соціальних мережах Камалія помістила звернення до українського народу: «Я, Камалія, громадянка України, хочу звернутися до всіх без винятку громадянам України! Я вас шалено всіх люблю, незалежно від соціального стану, місця роботи, віросповідання, тощо: Ми, європейська держава, яке не сприймає агресію і силу!!». Ще співачка підкреслила, що вона аполітична, але «за НАРОД».

Читайте також: