fbpx
Політика

Опозиція закликає Віктора Януковича негайно скасувати візит до Китаю

Опозиція закликає президента скасувати візит до Китаю

Опозиція закликає президента негайно скасувати візит до Китаю, підписати указ про відставку уряду, почати кримінальне провадження проти В. Захарченка і призначити дострокові президентські і парламентські вибори. Про це заявив Арсеній Яценюк на Майдані, передає УНН.

А.Яценюк зазначив, що залишився єдиний легітимний шлях для початку вирішення політичної кризи – "це указ президента Віктора Януковича про відставку Кабміну: "Або Янукович підписує цей указ, чи непідписання указу означає, що він особисто давав вказівки бити людей і застосовувати силу і він персонально несе за це відповідальність".

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

"Ми заявили про нашу вимогу і тепер будемо у адміністрації президента вимагати від нього негайно підписати цей указ".

"Ми очікуємо реакції Віктора Януковича і у адміністрації президента вимагаємо від нього прийняття рішення. Коли я кажу ми – це вже не тільки опозиція. Це мільйони українців", – наголосив Арсеній Яценюк.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Джерело: УНН

Читайте також: