fbpx
Політика

Олександр Турчинов: Янукович сподівається, що йому допоможе Росія, а ми не вистоїмо

Один з лідерів української опозиції Олександр Турчинов під час мітингу біля президентської адміністрації заявив, що «біля кожного входу і виходу має бути наш пікет». За словами Турчинова, президент України Віктор Янукович «тимчасово буде сидіти в Межигір’ї».

Прокоментував Олександр Турчинов і сьогоднішнє голосування у Верховній Раді про відставку уряду Миколи Азарова, в результаті якого народним депутатам не вдалося набрати необхідні 226 голосів. На думку лідера «Батківщини», президент дав команду «Партії регіонів» і КПУ «не давати жодного голосу».

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

«Янукович сподівається, що йому допоможе Росія, а ми не вистоїмо», – резюмує Олександр Турчинов.

Нагадаємо, що раніше лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що протестуючі будуть пікетувати адміністрацію президента. Вимогою учасників акції протесту є ухвалення главою держави указу про відставку уряду.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Лідер фракції «Партії регіонів» Олександр Єфремов назвав блокування адміністративних будівель порушенням закону. «Ті люди, які цим займаються, порушують закон і в будь-якій цивілізованій країні вони б підпадали під кримінальну відповідальність», – зазначив Олександр Єфремов.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: