fbpx
Політика

Лідер ВО “Свобода” закликав до революції

О. Тягнибок у ВР закликав до революції

 Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок закликає в парламенті до революції. Про це він заявив на засіданні парламенту, передає кореспондент УНН.

 "Українці, створюємо страйкові комітети, треба привести до революційної ситуації", – сказав Тягнибок, закликавши до революції. Він підкреслив, що влада і провладні фракції несуть політичну відповідальність за те, що відбувається на вулиці.

"Нема про що з вами говорити. Ви довели до того, що в країні настає революція", – резюмував нардеп.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Після виступу Тягнибока в залі прозвучало: "Революція". Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк закликав притягнути до відповідальності всіх причетних до розгону Євромайдану, а також тих, хто застосовував силу проти мирних демонстрантів.

Він також, звертаючись до депутатів, закликав їх голосувати за відставку уряду. За його словами, уряд має відповісти, серед іншого, за побиття людей.

Відзначимо, сьогодні ВР може проголосувати за резолюцію недовіри уряду Миколи Азарова. Вчора Комітет ВР з питань державного будівництва та місцевого самоврядування вирішив рекомендувати парламенту прийняти за основу і в цілому проект резолюції під номером 3692 "Про висловлення недовіри уряду". Відповідне рішення прийняли члени комітету в ході його засідання.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Додамо, що відставка уряду Азарова є однією з основних вимог опозиції, озвучених після початку загальнонаціонального страйку, оголошеного після розгону бійцями спецзагону міліції "Беркут" мирної акції протесту на Майдані Незалежності.

Джерело: УНН

Читайте також: