fbpx
Шоу-бізнес

Євромайдан. Даша Малахова нагодувала мітингувальників

  Популярна українська телеведуча кулінарних шоу Даша Малахова пообіцяла, що візьме активну участь в організації та приготуванні їжі для мітингувальників на Євомайдані.

На своїй сторінці в соціальних мережах Даша Малахова розмістила прості і доступні кулінарні рецепти для підвищення імунітету. Крім цього, телеведуча готова допомагати готувати для революціонерів смачну їжу.

Також Малахова підкреслила, що учасники протестів потребують підтримки імунітету у зв’язку з несприятливими погодними умовами. «Я твердо вирішила. Хоча багато хто з вас і так це роблять. Не кричати "Слава Украіні", не говорити про «повішання» на ялинці, просити інших не говорити так, не грюкати політичним людям, що верещать», – пише телеведуча.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Вона твердо вирішила годувати, посміхатися і нести гарний настрій. Даша Малахова відзначає, що сьогодні вдалося нагодувати близько ста осіб. Крім цього, телеведуча говорить про те, що гарний настрій і посмішки були передані всім мітингувальникам.

Також Даша впевнена, що вона і багато ресторанів столиці будуть годувати людей на Євромайдані. «Кличте своїх друзів з кафешками і рестіками годувати і дарувати посмішки. Смачна і гаряча каша, як ніколи до речі», – додала Даша Малахова.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: Viva!

Читайте також: