fbpx
Політика

Місце дислокації «тітушок» невідомо – Бригинець

  Коментуючи заяву лідера «Батьківщини» Арсенія Яценюка про те, що до Верховної Ради завели близько 200 «тітушок», депутат «Батьківщини» Олександр Бригинець припустив, що у них був напевно підготовлений план.

«Провокатори нападають у визначеному місці на ВРУ (нібито від імені опозиції), проривають 20 рядів «Беркута», якими огороджена ВРУ і руйнують все всередині. У момент «прориву» до них приєднуються ті, хто всередині і саме вони забезпечують погроми», – написав Бригинець в Facebook.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За його словами, ця технологія вже використовувалася в Київраді, коли сама влада зруйнувала кілька кабінетів, а потім показувала фотографії. У той же час, як він зазначив, місце дислокації «тітушок» на даний момент невідомо, проте в приймальні спікера Рибака їх немає.

За його словами, люди бачили, як невідомі заходили в парламент, але ніхто не може зрозуміти, куди вони поділися.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Нагадаю, що в ВРУ багато підземних казематів і переходів», – написав Олександр Бригинець.

Тим часом, депутат партії «Батьківщина» Володимир Ар’єв повідомив, що комендант охорони ВР сказав, що, то були співробітники Управління державної охорони.

Читайте також: