fbpx
Політика

Законопроект опозиції про відставку Кабміну готували в самому Кабміні і АП – Симоненко

 Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко заявив, що законопроект опозиції, який був спрямований на відставку Кабінету міністрів і створювався без урахування КПУ, був від початку приречений на провал. Як нагадав Симоненко, в законопроекті опозиції говорилося про те, що головна причина для відставки Азарова і його чиновників є відмова від євроінтеграції.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Так звані опозиціонери знали, що КПУ звинувачує Кабмін в економічному колапсі, зубожінні народу і захисті інтересів олігархів. За іншу трактовку документа голосувати ми не маємо наміру», – зазначив політик.

 За його словами, в цілому створюється враження, що виставлений на голосування законопроект насправді створювався в самому Кабінеті міністрів і Адміністрації президента, оскільки він був занадто вигідний прем’єрові Азарову.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 У зв’язку з цим, він висловив сподівання, що лідер «Батьківщини» Арсеній Яценюк все ж стримає своє слово і опозиція підтримає законопроект КПУ про відставку уряду.

  За матеріалами: ru.golos.ua

Читайте також: