fbpx
Політика

«Єфремов натякає, що у опозиції і мітингувальників різні цілі», – Ємець

  Коментуючи заяву лідера Партії регіонів Олександра Єфремова про те, що члени його політичної сили готові вийти на «Євромайдан», щоб відповісти на запитання громадян, нардеп від партії «Батьківщина» Леонід Ємець повідомив, що Єфремов також натякнув на те, що у мітингувальників і опозиційних партій різні цілі.

Крім того, як він зазначив, опозиція, в принципі, готова відійти в сторону і пропустити Партію регіонів до людей.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«А люди нехай наочно пояснять регіоналам свою позицію. Про побитих дітей. Про білоруську перспективу. Про поліпшення. Про євроінтеграцію. Про те, що український народ не бидло і не козли», – написав Ємець у себе в Facebook.

За його словами, з тими, хто залишиться, опозиція буде готова також поговорити і довести, що в опозиції такі ж люди, як і всі українці. Леонід Ємець наголосив, що у опозиції і мітингувальників одна точка зору.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«І сьогодні ми настільки толерантні, що аж нудно. Але ми стримуємо гнів. Тому що ми європейці і мирні люди. Тут важливо зрозуміти всім – український народ терплячий, але ми не «терпіли». І чаша нашого терпіння вже повна», – сказав нардеп.

Читайте також: